- Reklama -

Kovalčuk chce zůstat v NHL

- Reklama -

Ilja Kovalčuk si dává za cíl setrvání v NHL. 37letý útočník je po své 13. sezóně v prestižní lize nechráněným volným hráčem.

„Trénuju, abych byl ve formě. Neustále si povídám se svým agentem, který mě udržuje informovaného. Pokusíme se najíst správné místo, do kterého bych zapadl,“ uvedl Rus pro portál The Athletic.

Rodák z Tveru má za sebou pestrou sezónu. Začal ji v Los Angeles, které s ním v prosinci rozvázalo kontrakt. Posléze se stěhoval do Montrealu, jenž jej před uzávěrkou přestupu vyměnil do Washingtonu.

Kovalčuk se stále nevzdává a doufá v další angažmá, které by mu mohlo přinést vysněný Stanley Cup. Vše tak směřuje k týmu s šancí stát se šampiónem.

- Reklama -

„Ano, to je to, co chci,“ přiznal Kovalčuk.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -