- Reklama -

Kovalčuk: Další tři až čtyři roky mám na to být mezi nejlepšími

- Reklama -

Fanshop týmu
Věk není faktor, který by Ilju Kovalčuka znepokojoval.
Nejnovější člen Králů se do NHL vrací po pěti letech, které strávil v „bezpečí“ ruské KHL. Nyní čelí po podpisu tříletého kontraktu s Los Angeles (podrobnosti o smlouvě ZDE) novým výzvám. Jeho slova ze sobotního setkání s novináři zachytil Jan Rosen z portálu LAKingsInsider.com
„Když jsem se rozhodoval, bylo to všechno o hokeji. V nádrži mám ještě palivo na další tři až čtyři roky, během nichž můžu hrát na vysoké úrovni,“ rozpovídal se pětatřicetiletý rodák z Tveru.


Kšiltovky a čepice NHL, které musíš mít? Klikni ZDE


„Los Angeles je skvělou organizací, má skvělého gólmana i skvělou obranu. Nikdy jsme neměl příležitost hrát s takovými hráči. Jsem nadšený,“ nešetřil kontroverzní hokejista v povídání o Kings superlativy.
Bývalá jednička draftu produkovala v National Hockey League v průměru více než 40 gólů za sezónu a i nyní věří, že může být svému týmu oporou.
Z TÁBORA KINGS: Škrtil a bil svou ženu. Nyní má cestu do NHL opět pootevřenou
„Posledních pár let jsem byl stále stejným hráčem jako předtím, cítím se dobře,“ pokračoval bývalý útočník Atlanty a New Jersey. „Obzvláště, když hrajete s někým jako Kopitar, Doughty, Carter či Brown, je to snadnější. Tihle hoši vám získávání bodů a střílení branek ulehčí.“
Kaliforňanům se budou Kovalčukovy body hodit. Kings zakončili uplynulý ročník hořkou porážkou s Vegas v prvním kole play-off. Nováčkovi soutěže podlehli 0:4 na zápasy, když mu dokázali dát pouze tři góly.

VELKÁ LETNÍ SOUTĚŽ PRO NAŠE ČTENÁŘE: VÝHRA ČEKÁ TADY!

Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -