- Reklama -

Krejčí by se měl dnes proti Edmontonu vrátit do sestavy Bostonu

- Reklama -

David Krejčí možná zasáhne do čtvrtečního zápasu Bostonu proti Edmontonu. Český hokejista se dnes ráno zúčastnil dobrovolného tréninku Bruins v aréně TD Garden, ale kouč Claude Julien zatím neví, zda jeho svěřenec bude schopný zapojit se do předzápasového rozbruslení.
„Uvidíme, až na to dojde. Pokud zvládne rozbruslení, tak je samozřejmě šance, že hrát bude,“ popsal aktuální situaci osmadvacetiletého centra hlavní lodivod Medvědů.
Kvůli nespecifikovaným potížím z posledního přípravného duelu vynechal rodák ze Šternberka první tři zápasy nové sezóny NHL. Následně odehrál devět utkání a připsal si v nich tři branky a šest asistencí. V ostře sledovaném hodnocení přítomnosti na ledové ploše při vstřelené nebo inkasované brance má na kontě tři kladné body. Nové zdravotní problémy ho připravily prozatím o další dva zápasy.
Foto/Photo by: Calm Storm

- Reklama -
Předchozí článek
Další článek
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -