- Reklama -

Krejčí zmešká i druhý duel v Ottawě. Zatím to pro něj nevypadá moc dobře, přiznal kouč Bostonu

- Reklama -

Hokejisté Bostonu se budou muset i ve druhém utkání play off NHL proti Ottawě obejít bez Davida Krejčího. Český útočník, kterého před startem vyřazovacích bojů vyřadilo ze sestavy Bruins blíže nespecifikované zranění v horní části těla, nedostal k návratu na led povolení od lékařů.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


„Dnes se necítil moc dobře,“ komentoval absenci svého svěřence bostonský trenér Bruce Cassidy. „Doufali jsme, že by mohl trénovat. K tomu ale nedošlo. Na bruslích nestál už čtyři dny, což mu na kondici nepřidá.“
Zprávy o zdravotním stavu Davida Krejčího a délce léčení by se mohly změnit ze dne na den. Co přesně rodáka ze Šternberka trápí, ale nechce vedení klubu z pochopitelných důvodů sdělovat. „Doufáme, že se dá do kupy, ale moc dobře to zatím nevypadá,“ přiznal Cassidy.


Bude vás zajímat:

- Reklama -

V základní části NHL odehrál Krejčí všech 82 utkání, ve kterých zaznamenal 54 bodů a v tabulce týmové produktivity obsadil třetí příčku za Bradem Marchandem (85 bodů) a krajanem Davidem Pastrňákem (70). Krejčí vstřelil 23 branek a na 31 jich přihrál.
Ve středečním duelu na ledě Canadian Tire Centre ho nahradil čtyřiadvacetiletý forvard Sean Kuraly. Ryan Spooner se posunul na centra do druhé řady, na křídlech měl Drewa Stafforda a Davida Backese.

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -