- Reklama -

Krejčího krušné léto. Zvěsti o Tavaresovi jej netěšily

- Reklama -

Fanshop týmu
1. červenec byl náročný nejen pro fanoušky a manažery NHL. Hlavní téma dne – tedy, komu se upíše superstar John Tavares – prožíval i český forvard ve službách Bostonu David Krejčí.
A moc příjemné mu to nebylo.
Dvaatřicetiletý rodák ze Šternberku zastává v týmu pozici druhého centra za Patricem Bergeronem a zvěsti o zájmu Bruins angažovat Tavarese (taktéž středního útočníka) v něm vyvolaly obavy o vlastní budoucnost.
„Vůbec jsem nevěděl, co se stane. Agent mi nic neřekl, protože sám nic nevěděl. Nikdo z Bruins se mi neozýval,“ svěřil se Krejčí Joeu Haggertymu ze stanice NBC. „Uvědomoval jsem si, že mám ve smlouvě ‚no-trade‘ klauzuli. Takže mi bylo jasné, že by mi museli zavolat.“
Boston má pod platovým stropem pouze třímiliónový prostor, takže by v případě Tavaresovy akvizice potřeboval učinit potřebné kroky. Krejčí se svou roční gáží 7,25 mil. dolarů by pravděpodobně patřil mezi hlavní kandidáty na stěhování.
Tavares však nakonec zakotvil v Torontu a obavy se mohly rozplynout.
NEPŘEHLÉDNĚTE: Hvězda amerického fotbalu šokovala svým vyjádřením o NHL
„Nebylo to nic, co bych si užíval. Ale bylo to rychle za mnou,“ oddechl si český reprezentant, jenž se může nyní plně soustředit na novou sezónu.
„Je zřejmé, že nechci jít nikam jinam. Ale chápu, že Donnie (generální manažer Bruins) musí dělat svou práci. Za ta léta jsem se naučil, že hokej je byznys,“ konstatoval Krejčí na závěr svého povídání.

VELKÁ LETNÍ SOUTĚŽ PRO NAŠE ČTENÁŘE: OTÁZKA ZDE

Fanda NHL
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -