- Reklama -

Krug se dohodl na prodloužení spolupráce s Bostonem

- Reklama -

Torey Krug bude pokračovat v profesionální kariéře v Bostonu. Pětadvacetiletý obránce se dohodl s vedením Bruins na novém čtyřletém kontraktu, který mu zajišťuje celkový příjem ve výši 21 milionů dolarů.
Americký hokejista, jenž nikdy nepošel draftem NHL a který dosud v jiném celku slavné soutěže nehrál, se tak dnes nestane chráněným volným hráčem. S průměrným ročním výdělkem 5,25 miliónu USD si oproti minulému ročníku výrazně polepší. V sezóně 2015-16 pobíral 3,4 mil. dolarů.
Poprvé se rodák z Royal Oak upsal Bostonu 25. března 2012. Během pěti sezón odehrál v základní části National Hockey League 241 utkání, ve kterých zaznamenal 125 kanadských bodů za 30 branek a 95 přihrávek. Ve 27 zápasech play off vstřelil šest gólů a na deset dalších přihrál.
Foto: Bridget Samuels

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -