- Reklama -

Kukuřičná pocta pro Lemieuxe a Minnesotu Wild

- Reklama -

Obrazce na polích nemusí sloužit pouze k jitření fantazie ufologů nebo k rozvíření debat o existenci mimozemských civilizací, ale mohou mít i daleko prozaičtější důvod.
O tom svědčí nápad farmáře Berta Bouwmana, majitele statku Brooklyn Park v Minnesotě, který spolu se svou rodinou a zaměstnanci vytvořil v kukuřičném poli bludiště s obrovským logem svého oblíbeného týmu Minnesota Wild.
minnesota
Obrazec byl dokončen těsně před otevřením každoročního festivalu Twin Cities Harvest and Maze (obdoba našich dožínek), který část výtěžku ze vstupného věnuje na účet charitativní organizace klubu Minnesoty.
Současné logo Minnesoty Wild se na dresech týmu poprvé objevilo v roce 1999 a představuje enviromentální přednosti státu Minnesota s mnohdy nedotčenou přírodou, rozsáhlými lesy a obrovským množstvím jezer.
chicago-farm
Další kukuřičné bludiště s hokejovou tématikou se nachází na pozemcích pennsylvánské farmy Iron Mill. Majitelé zemědělské usedlosti se spojili s nadací Maria Lemieuxe, která sponzoruje výzkum rakoviny, a na ploše více než čtyř hektarů vytvořili obrazec vzdávající hold této ikoně NHL.
thomas-farm
V minulosti vyrobili příznivci NHL podobný obraz znázorňující brankáře celku Boston Bruins Tima Thomase. Na farmách ve státech Illinois a New Hampshire se před lety objevily pocty týmům Chicaga a Bostonu, vítězům Stanley Cupu v letech 2010 a 2011.
Foto: Mt. Washington Vally CoC

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -