- Reklama -

Kuriózní moment připravil Avalanche o důležitý gól

- Reklama -


Tohle bude trápit Gabriela Landeskoga ještě dlouho.
Vyrovnávácí gól Colorada na 2:2 v sedmém klání semifinále Západní konference byl po přezkoumání videem neuznán pro ofsajd, v němž se švédský útočník nacházel.
Kruciální okamžik je znázorněn na screenshotu níže.


Pomalé střídání kapitána Avs bylo pro klub z Denveru fatální, když Laviny nedokázaly po zbytek zápasu srovnat krok a po prohře 2:3 míří na Západě do finále Sharks.
Na celé situaci je kuriózní skutečnost, že Landeskog byl v nešťastném momentu šestým hráčem Colorada na ledě. Lavička Žraloků se však rozhodla „napadnout“ jeho postavení mimo hru a přestupek „příliš mnoho hráčů na ledě“ tak nemohl být brán v potaz.
Podle pravidel NHL gól skutečně nesměl být uznán a to i navzdoru tomu, že Landeskog zrovna střídal a nemohl ke skórování jakkoli pomoci.


V momentě, kdy by hráči někdo ze střídačky otevřel vrátka, branka by platila.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -