- Reklama -

Läck ukončil kariéru

- Reklama -

Eddie Läck pověsil brusle na hřebík.
Mistr světa z roku 2017 odehrál v NHL šest sezón, v rámci nichž povětšinou plnil roli druhého brankáře.
32letý Švéd hájil barvy Vancouveru, Caroliny, Calgary a New Jersey. V tomto ročníku již na led nenaskočil, neboť se léčil ze zranění kyčle a působil jako trenér gólmanů u Arizona State University.

Tahle COOL trička NHL chceš!


„Cítím, že jsem se zasekl na 85-90 procentech. Jsem na tom dost dobře na to, abych žil dostatečně dobrý život, ale ne tak dobře, abych mohl hrá hokej,“ uvedl Läck ke svému rozhodnutí. „Snažil jsem se před pár týdny trénovat na ledě a nebylo to hezké. Na ledě jsem strávil 10-15 minut a přineslo mi to velkou bolest.“
Läck zaznamenal v NHL bilanci 56-55-18, úspěšnost zákroků 90,9 procenta a průměr 2,63 inkasované branky na zápas. V play-off naskočil jen do čtyř duelů (1-3, 88,6 %).
Svůj poslední soutěžní zápas si odbyl 23. listopadu 2018 v dresu Binghamtonu (AHL).

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -