- Reklama -

Legenda za mřížemi

- Reklama -

Bývalý špičkový brankář Ed Belfour byl zatčen v Kentucky kvůli výtržnostem a vystupování na veřejnosti pod vlivem alkoholu. 54letý Kanaďan se v úterý nad ránem pokusil napadnout zaměstnance hotelu a v hněvu narazil do okna. Vytrhl pak ze zdi tyč se závěsem. Nyní je ve vazbě.
K incidentu došlo ve městě Bowling Green.
Fanda NHL


„Zjevně byl pod vlivem alkoholu do té míry, že byl nebezpečný sobě i okolí,“ cituje policejní zprávu místní stanice WNKY.
Belfour odchytal v NHL osmnáct sezon. Kromě Dallasu, s nímž získal v roce 1999 Stanley Cup, působil také v Chicagu, San Jose, Torontu a na Floridě. Dvakrát získal Vezinovu trofej pro nejlepšího gólmana a zaznamenal 484 výher v základní části, což ho řadí na čtvrté místo v historické tabulce.
Na mezinárodní scéně zažil největší úspěch na Hrách v Salt Lake City, kde se těšil z celkového prvenství.
Brusle pověsil na hřebík v roce 2008 a o tři roky později byl uveden do hokejové Síně slávy.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -