- Reklama -

Lehner se těší na delikátní utkání

- Reklama -

Gólmana Robina Lehnera z Vegas čeká pikantní série. Golden Knights se v prvním kole play-off střetnou s Chicagem, jehož dres ještě před šesti starty oblékal.
Jeho slova zachytil Ben Pope z deníku Chicago Sun-Times.
„Hrát proti nim bude zábavné. Mají velmi kvalitní celek a mám před nimi stále velký respekt,“ uvedl Lehner, který se vrátil i i ke svému chicagskému angažmá.
„Šel jsem k nim, abych jim pomohl a byla mi přislíbena férová šance. Na začátku ani uprostřed sezóny jsem hodně nepochytal…nakonec jsem dostal prostor a vyhrál devět z desíti duelů. Přiblížili jsme se asi na bod k play-off a já byl znovu na lavičce. Bylo náročné,“ poznamenal Lehner.
Jestřábi jej vytrejdovali do Vegas za Malcolma Subbana, Stanislava Demina a volbu ve druhém kole draftu 2020. Ani v novém působišti ale nebude mít pozici jistou. O post jedničky bude muset zabojovat s Marc-Andrem Fleurym.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -