- Reklama -

Leipsic ve Washingtonu dohrál. "Kun.a" jej stála pozici

- Reklama -

Washington umístil útočníka Brendana Leipsice na bezdpodmínečnou waiver listinu za účelem předčasného ukončení kontraktu.
Důvodem jsou uniklé zprávy ze soukromé skupinové konverzace na Instagramu, v níž forvard Caps s přáteli vulgárně urážel spoluhráče, protihráče i jejich ženy. Klub zprávy již včera odsoudil jako „nepřijatelné a urážlivé“.
O případu jsme psali ZDE.

Tahle COOL trička NHL chceš!

Ve skupině, v níž k vulgarismům došlo, přispíval i Leipsicův bratr Jeremy. Ten už byl za počínání vyloučen z hokejového mužstva University of Manitoba.
Leipsic se v konverzaci nemístně vyjádřoval zejména o ženách. Jednu z nich pojmenoval „malou ku.evskou kun.dou“, manželku křídelníka Canucks Tannera Pearsona pak označil za „tlusťošku“. Na mušku si vzal i své parťáky z útoku Garneta Hathawaye a Nica Dowda, které označil za „lúzry“.

HOKEJOVÁ BOMBA: Roušky NHL za pár kaček!

Leipsic byl v závěrečném roce kontraktu s cap hitem 700 tis. dolarů a po sezóně 2019/20 se mohl stát chráněným volným hráčem.
25letý Kanaďan naskočil v tomto tomto ročníku do 61 duelů, v nichž nasbíral 11 bodů. Před angažmá ve Washingtonu hrál za Toronto, Vegas, Vancouver a Los Angeles.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -