- Reklama -

Letní záliby hokejistů: Crosby jako prodavač, Schneider hrál baseball

- Reklama -

Léto skýtá alespoň pár dní k tomu, aby hokejisté mohli na chvíli zapomenout na vše kolem ledové plochy a věnovat se také jiným zálibám. Nebo si alespoň pořádně od hokeje vyčistit hlavu. A přistupují k tomu různě.
Sidney Crosby a Nathan MacKinnon pocházejí z města Cole Harbour v kanadské provincii Nova Scotia a tak se rozhodli přes léto pracovat společně. V rámci reklamy si tak na pár hodin stoupli k okénku s prodejem koblih známého řetězce Tim Horton´s a snažili se předstírat, že jsou řadoví zaměstnanci.


Jejich slavné tváře se ale v Kanadě jen tak neschovají. „Podívejte, kdo mi dneska připravil kafe v Tim Horton´s… Nathan MacKinnon a Sidney Crosby!“ podělila se hned o svůj zážitek na Facebooku fanynka Angie McLeodová.


To brankář New Jersey Cory Schneider zůstal u sportu. Ve středu trénoval baseballové odpaly přímo na stadionu slavných Boston Red Sox! „Vždy jsem říkal, že je to jeden z mých snů – zatrénovat si s Red Sox,“ prozradil gólman, jenž pochází z Massachusets.


V sídle Red Sox se Schneider potkal s manažerem Johnem Farrellem a daroval dres Devils hráči klubu Ricku Porcellovi, který pochází z New Jersey. Na oplátku dostal baseballový dres Red Sox se svým jménem a číslem 35.
Foto/Photo by: Bridget Samuels

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -