- Reklama -

Let’s Go, Flyers! skandovalo se dnes v O2 Areně

- Reklama -

Jak známo, Blackhawks i Flyers už několik dní pobývají v Evropě. Chicago si to k nám namířilo z Berlína, trasa Philadelphie vedla zase přes švýcarské Lausanne. Ve středu už oba celky trénovaly v pražské O2 Areně.
A na čtvrtek si připravily lahůdku pro všechny zvědavé příznivce zámořské soutěže – otevřený trénink. Ten tak sloužil jako zajímavá ochutnávka před hlavním chodem, kterým je páteční ostrý start sezóny, tedy duel mezi oběma mužstvy.


Oběma tréninkům dnes přihlížela vcelku slušná návštěva, zejména ve spodních patrech arény byla spousta zaplněných míst. O zábavu se staral také populární maskot Gritty, který chodil mezi fanoušky. Jako první vyjeli od 15 hodin na led svěřenci Alaina Vigneaulta.
Trénink měl slušné tempo, značnou část zabral nácvik přesilovky 5 na 4, později také 5 na 3. Flyers tak zároveň pilovali i hru v oslabení. Došlo také na přečíslení tři na dva, nácvik situací dva na dva a další herní situace.


Skupina mladších příznivců vytrvale skandovala jméno jediného českého zástupce na soupisce Letců – Jakuba Voráčka. Na závěr hodinového tréninku fanoušci skandovali Let’s Go, Flyers! Hráči je na oplátku pozdravili zvednutými hokejkami a uznalým poklepáním o led.
Poté už led ve vysočanské hale patřil hráčům Chicaga. A ani je jejich kouč nešetřil. Po tradičních přečísleních hráči třeba nacvičovali střelbu z první, útočníci pak pilovali také vhazování.
Zítra už to vypukne naostro. Ale i dnešní „předkrm“ se povedl.

- Reklama -
Roman Blaha
Senior hockey writer at nhlnews.cz. Teacher, speaker, father of two. Vancouver 2010 volunteer. Best hockey ever: Canada Cup '87. Favourite players: Wayne Gretzky, Steve Yzerman.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -