- Reklama -

Líbí se mi, kam se Islanders ubírají, smlouvu bych mohl prodloužit už v létě, tvrdí Tavares

- Reklama -

Ačkoliv se kapitán New Yorku Islanders John Tavares stane nechráněným volným hráčem až v létě 2018, už nyní nevyloučil možnost, že by mohl nový kontrakt podepsat v létě tohoto roku.
„Rozhodně. Vždycky jsem tvrdil, jak moc rád za Ostrovany a celou organizaci hraju, a jak moc mě zde podporují. Máme nové majitele, kteří s sebou přinesli závazek a představili budoucí vizi klubu (v létě minulého roku se Scott Malkin a Jon Ledecky stali majoritními vlastníky Islanders; pozn. aut.). Líbí se mi, jakým směrem se tým ubírá, a doufám, že se dohodneme,“ tvrdí Tavares.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


Možnost prodloužení smlouvy s Tavaresem se vedení Islanders naskytne od 1. července. Přesto si lídr týmu uvědomuje, že se v médiích budou rojit spekulace o jeho možném odchodu do jiného klubu, bez ohledu na to, co prohlásí.
„Tak to chodí. Můj kontrakt vyprší za rok a půl. Lidé spekulují, ale jediné, co teď můžu dělat, je soustředit se na svou hru a pomoci týmu probojovat se do play-off. Tahle sezona je pro nás jako na horské dráze a propuštění trenéra Jacka Capuana (více ZDE) pro nás nebylo jednoduché,“ říká Tavares, který v polovině ledna zaznamenal 500. bod v NHL (více ZDE).
Tavares si momentálně užívá All-Star víkend v Los Angeles; na snímku ve společnosti Taylora Halla z New Jersey Devils a Ryana McDonagha z New Yorku Rangers

- Reklama -
Jan Kadeřábek
Narozen v roce 1993. Absolvent bakalářského oboru Marketingová komunikace a PR na FSV UK. V současnosti studuju žurnalistiku, první ročník magisterského oboru. O hokej se zajímám od 8 let. Díky dlouholetému zájmu o NHL jsem se rozhodl napsat bakalářku na téma „Marketing NHL v letech 2005–2015“. Kanadsko-americká soutěž mě fascinuje především svou úžasnou historií. Aktivně se věnuji karate a běhu, rád čtu a jsem velkým fanouškem rockové hudby, především Guns N‘ Roses, Bruce Springsteena, Rolling Stones, U2, Kiss, Bon Jovi a dalších. Jsem autorem knihy Guns N' Roses: Příběh nejslavnějšího turné, která vyšla v září 2016. Publikace se zabývá nejúspěšnějším obdobím kapely, roky 1989 až 1994.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -