- Reklama -

Lindell se dočkal své první velké smlouvy

- Reklama -

Fanshop týmu
Stars podepsali s obráncem Esou Lindellem nový šestiletý kontrakt na 34,8 mil. dolarů.
Lindellova první „big-money“ smlouva mu zaručí průměrný roční příjem 5,8 miliónů a udrží jej v Dallasu až do sezóny 2024/25.
24letý Fin si v uplynulém ročníku, jenž byl jeho třetím plnohodnotným v NHL, stanovil s 11 góly a 32 body svá kariérní maxima.
Kromě Lindella má Dallas do budoucna pojištěny také služby Johna Klingberga a o své obranné řady se tak nemusí v příštích letech bát.
V létě se však vedení Stars nudit nebude. Ben Lovejoy, Roman Polák a Taylor Fedun se stanou 1. července volnými hráči a v souvislosti se svou defenzívou bude muset klub učinit důležitá rozhodnutí.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -