- Reklama -

Lodivod Jets zůstává

- Reklama -

Fanshop týmu
Winnipeg a hlavní kouč Paul Maurice se dohodli na novém víceletém kontraktu.
Informaci zveřejnil klub, podrobnosti smlouvy ale neuvedl.
53letý Kanaďan se připojil k Jets v roce 2014 a od té doby zaznamenal s týmem v základní části bilanci 264-186-53. Do play-off dostal Tryskáče třikrát, přičemž v roce 2018 to dotáhl až do finále Západní konference.
„Miluju to tady,“ řekl Maurice na středeční tiskové konferenci. „S mladým mužstvem přichází mnoho výzev, což mě zároveň posouvá k růstu a tomu být lepším trenérem.“
Zkušený lodivod stál v minulosti také na lavičkách Toronta Maple Leafs, Caroliny Hurricanes a Hartfordu Whalers. V počtu odkoučaných zápasů (1 587) mu v historických statistikách NHL patří šestá příčka, v počtu výher (724) pak sedmá pozice.
V současné lize zůstává Maurice druhým nejdéle sloužícím trenérem po Jonu Cooperovi z Tampy Bay.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -