- Reklama -

"Lúzři" NHL mohou provádět výměny

- Reklama -

Kvůli přerušení sezóny se v NHL posouvá i termín, do kterého budou moci celky podepisovat nováčkovské kontrakty. K tomu mají možnost vybrané týmy provádět výměny.
Standardně se vstupní smlouvy podepisují do 1. června. Darren Dreger ze stanice TSN ale informuje, že se liga a NHLPA předběžně domluvily na posunutí uzávěrky o jeden měsíc.
Dregerův kolega Pierre LeBrun k tomu napsal, že sedm klubů, které se nedostaly do rozšířeného play-off, mohou nyní realizovat i trejdy.
Aktuálně tak mohou obměňovat soupisky Detroit, Ottawa, New Jersey, Buffalo, Los Angeles, San Jose a Anaheim.
Možnost provádět výměny však není ničím mimořádným. Je běžné, že 15 mužstev, které nepostoupí do vyřazovacích bojů, mezi sebou může v dubnu obchodovat.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -