- Reklama -

Lžete! Marchand popřel, že by mu někdo zakázal olizovat soupeře

- Reklama -

Kauza „Marchandův jazyk“ se poněkud zamotává.
Webové stránky americké sportovní stanice ESPN ve čtvrtek informovaly o vzkazu z vedení NHL, jež údajně prosilo bostonský klub, aby ukočíroval svého útočníka Brada Marchanda. Ten se měl pro příště vyvarovat olizování svých protihráčů.
Liga tak měla reagovat na incident z prvního duelu série play-off mezi Bruins a Maple Leafs, v němž se známý provokatér dostal do hodně intimního okamžiku s forvardem Toronta Leem Komarovem (na video se podívejte ZDE).
Zprávu z dílny prestižní televize o vskutku kuriózní prosbě převzaly takřka všechny velké zámořské portály a zveřejnil ji také deník Boston Globe. A právě na jeho twitterovém účtu se ozval samotný Marchand. „Je to lež,“ napsal pod tweetem amerických novin.


Devětadvacetiletý útočník Bruins dokonce textoval SMS redakci stránek NBCSportsBoston.com, aby i jim oznámil, že jej nikdo ohledně jeho excesů neusměrňoval.
A za pravdu mu dává i zástupce komisionáře NHL Bill Daly. „Ne, Bruins ani Brada Marchanda jsme v této souvislosti nekontaktovali,“ řekl druhý nejvyšší postavený muž soutěže portálu USA Today. „Jednoduše to není pravda.“
Hokejový fanoušek, který na Twitteru vystupuje pod přezdívkou „large bird respecter“, se snažil zamotanou aféru rozseknout vskutku originálně. „Dokaž to tím, že budeš olizovat další lidi,“ vyzval Marchanda, aby potvrdil pravdivost svých tvrzení.


Druhé kolo play-off, v němž se Boston střetne s Tampou, tak může být hodně zajímavé.
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Předchozí článek
Další článek
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -