- Reklama -

Má Ekman-Larsson zamířeno do Alberty?

- Reklama -

Calgary a Edmonton se zajímají o dostupnost kapitána Arizony Olivera Ekman-Larssona. Informaci přinesl Elliotte Friedman ze stanice Sportsnet.
Podle uznávaného insidera projevily zájem o švédského beka i jiné kluby, ale věří, že celky z Alberty jsou nejváženějšími zájemci a jejich nabídky by mohly přinutit Ekman-Larsson vzdát se klauzule o nevyměnitelnosti.

HOKEJOVÁ BOMBA: ROUŠKY NHL ZA PÁR KAČEK!.

Flames potřebují přebudovat svou obranu, přičemž dlouhodobě jsou upsaní jen Mark Giordano, Rasmus Andersson a Noah Hanifin. Travis Hamonic, TJ Brodie a Erik Gustafsson se mohou stát nechráněnými volnými hráči.
Oilers jsou v souvislosti s Kojoty spojováni také s brankářem Darcym Kuemperem a ve hře je tak megavýměna, která by zahrnovala Ekman-Larsson i Kuempera. Olejáři by přitom mohli nabízet Darnella Nurseho či Oscara Klefboma.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -