- Reklama -

Majitel Sens: Do čtyř let získáme Stanley Cup

- Reklama -

Majitel Ottawy Eugene Melnyk zaujal svým výrokem o tom, že Senators získají do čtyř let Stanley Cup. Klub podle něj vstupuje do úspěšné éry.
„Skutečně věřím, že budeme do čtyř let vítězi Stanley Cupu,“ uvedl pro Financial Post.
Senators sice skončili v posledních třech sezónách pokaždé na posledních dvou místech, organizace ale disponuje talenty. Jen v tomto roce tým draftoval šest hokejistů v prvních dvou kolech a může se pochlubit talenty jako Tum Stützle či Jake Sanderson.
Ottawa byla aktivní i na trhu s volnými hráči, z něhož získala brankáře Matta Murrayho, se kterým podepsala čtyřletou smlouvu v hodnotě 25 miliónů.
Melnyk je k tomu přesvědčen, že dobré výsledky na ledě se promítnou i do návštěvnosti. Ta patří v posledních letech k nejhorším z celé soutěže.
„Můžu vás ujistit, že i Ottawa, který neměla v posledních letech nejlepší divácké návštěvy, bude mít vyprodáno,“ poznamenal Melnyk.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -