- Reklama -

Malkin a Hörnqvist se znovu zapojili do tréninku Penguins

- Reklama -

Ruský centr Jevgenij Malkin a švédský křídelník Patric Hörnqvist se v neděli večer znovu objevili na tréninku hokejistů Pittsburghu. Nezapojili se ale do obvyklých činností týmu.
„Hörnqvist se prakticky nemůže ještě plně zapojit. A Jevgenij si pár věcí vyzkoušel, ale převážně jen bruslil v oddělené části společně s kondičním koučem Mikem Kadarem,“ prozradil trenér Penguins Mike Johnston.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


Osobních soubojů se spoluhráči se Jevgenij Malkin (63 utkání, 68 bodů, 28+40) pochopitelně ještě nezúčastnil.
„Uvidíme, jak na tom bude. Pořád věřím, že bude k dispozici dříve než Patric, ale pořád nevíme konkrétní datum, kdy by se tak mohlo stát a mohl za nás znovu nastoupit,“ dodal ještě Johnston na adresu druhého nejproduktivnějšího hráče Pens.
Malkin utrpěl zranění v dolní části těla na začátku zápasu s Bostonem 14. března. Hörnqvist vypadl ze sestavy týmu jen o den později, když se zranil v duelu s Detroitem. V neděli si švédský útočník obul brusle, ale zkoušel si jen pár věcí s hokejkou.
Je téměř jisté, že v úterním zápase proti St. Louis s ním trenér nemůže počítat. U Malkina ovšem odhaduje šance 50:50. „Opakuji, že je pro mne těžké to odhadnout, ale je tu 50% šance. Musím si promluvit s asistenty, jaký z něj měli dnes pocit na ledě,“ řekl Johnston bezprostředně po nedělním tréninku.

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -