- Reklama -

Malkin se opřel do fandů Pens

- Reklama -

Fanshop týmu
Jevgenij Malkin si v neděli příliš neliboval v chování fanoušků Penguins k brankáři Mattu Murraymu.
Forvardovi Pittsburghu se nelíbily sarkastické pokřiky, které se ozývaly v PPG Paint Areně během utkání proti Bostonu.
„Bylo to hloupé. Našim fandům nerozumím. „(Murray) nám vyhrál dva Poháry,“ cituje Malkinova rozhořčená slova Rob Rossi z portálu The Athletic. „Vybučet ho? Proč? Pokud jdete na stadión, podporujte nás. Snažíme se a poctivě tento rok dřeme a to i navzdory zraněním. Předvádíme dobrý hokej.“
Murray, který se letos dělí o bránu s Tristanem Jarrym, nezačal šlágr proti Bruins dobře. V čase 2:02 pustil už druhý gól a jeho následné snadné zákroky se setkaly u diváků v hale s hlasitými posměšky.

Buď správným Tučňákem!


„Rozumím. Zaplatíte si lístek, takže si můžete dělat co chcete. Sedět na střídačce a poslouchat to ale není zrovna snadné,“ pokračoval Rus. „Nelíbí se mi to. Tohle slýcháváme ve Philadelphii, ne Pittsburghu.“
Paradoxem je skutečnost, že i navzdory počátečnímu selhání dokázali Pens otočit stav utkání z 0:3 na 4:3 a uzmout cenné dva body. Samotný Malkin se pak podílel na vítězné brance Bryana Rusta asistencí.
Faktem zůstává, že se 25letý Murray v aktuální sezóně trápí. Může ale vidět světlo na konci tunelu. Navzdory nevalné úspěšnosti zákroků 90 procent se mu v posledních kláních daří, když vychytal výhry v šesti ze svých posledních sedmi startů.
A na vzestupu jsou i Tučňáci. Ti mají od 10. listopadu bilanci 21-7-4 a v Metropolitní divizi jim patří druhé místo se čtyřbodovou ztrátou na Washington.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -