- Reklama -

Marchand: Nečekejte kvalitní hokej

- Reklama -

Útočník Bostonu Brad Marchand nevěří, že kvalita hokeje nadcházejícího play-off bude mít vysokou úroveň. Svůj pohled na věc sdělil v sobotním videorozhovoru.
„Abych byl upřímný, tak si myslím, že to bude hodně, skutečně hodně ledabylý hokej,“ uvedl hvězdný forvard. „Byli jsme mimo čtyři nebo pět měsíců a potrvá pár týdnů, než se znovu dostaneme na naši nejlepší úroveň.“

HOKEJOVÁ BOMBA: Roušky NHL za pár kaček!

„A kondice ledu uprostřed léta taky nebude nejlepší,“ podotkl 32letý Kanaďan.
Bruins budou mít svůj finální trénink v Bostonu v neděli a poté odlétají do Toronta, kde se utkají s Tampou Bay, Washingtonem a Philadelphií o co nejlepší pozici pro první kolo play-off.

„Všichni budeme mít v tomto směru stejné podmínky a stejný čas na přípravu. Musíme zabojovat bez ohledu na tuto situaci.“ poznamenal Marchand. „Bude to stále intenzivní, tvrdý hokej s pěknými akcemi, ale přinejmenším ze startu to bude trochu neurovnané.“
- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -