- Reklama -

Marleau se do San Jose nevrátí

- Reklama -

Fanshop týmuPatrick Marleau v jiném dresu než San Jose Sharks? Až do roku 2017 pro mnoho fanoušků a odborníků utopie. Po ročníku 2016-2017, po dlouhých 19 letech, se ale Marleau rozhodl pro Toronto Maple Leafs. Zalíbila se mu úloha mentora pro mladé vycházející hvězdy Matthewse, Marnera či Nylandera. Jenže po slušné první sezoně v Kanadě se jeho výkony vydaly na cestu z kopce a Maple Leafs jej po skončení aktuálního ročníku poslali do Caroliny Hurricanes.
S týmem z Raleigh se však dohodl na tom, že jej z posledního roku jeho tříleté smlouvy za 6,25 milionů dolarů za sezonu vyplatí. Od té doby je neomezeným volným hráčem. Na ledě se připravuje v Kalifornii v tréninkovém středisku Žraloků s bývalým parťákem a taktéž v současnosti hráčem bez angažmá Joem Thorntonem. Na rozdíl od obrovitého centra se Marleau s největší pravděpodobností návratu do kádru San Jose letos nedočká.
Agent Patricka Marleaua Pat Brisson v rozhovoru s expertem stanice Sportsnet Elliotem Friedmanem řekl, že se jeho klient do svého někdejšího působiště nevrátí. Okolnosti tomu údajně nejsou nakloněny, mužstvo chce dát více prostoru mladým hráčům. Marleau je však odhodlaný v 39 letech pokračovat v profesionální kariéře a vytrvale shání jiné ligové angažmá. Co by mohlo případné zájemce na někdejším střelci Sharks je fakt, že od ročníku 2008-2009 nevynechal jediné utkání. To je skutečně obdivuhodná výdrž.


Kam nakonec Marleau zamíří?
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -