- Reklama -

Marleau se stěhuje do Caroliny. A pravděpodobně ne na dlouho

- Reklama -

Toronto začalo obchodovat.
Maple Leafs posílají útočníka Patricka Marleaua a dvě draftové volby do Caroliny. Kanadský celek na oplátku získává jednu volbu v draftu. Všechny z nich se týkají příštího roku.



Podle informací insidera Chrise Johnstona si Leafs neponechávají ani korunu z Marleuovy gáže, což jim otevírá pod platovým stropem 6,25 mil. dolarů.
Johnston k výměně podotýká, že Hurricanes 39letého Kanaďana s největší pravděpodobností vykoupí ze smlouvy. Druhý muž draftu 1997 by se údajně rád vrátil do San Jose.
Pierre LeBrun ze stanice TSN uvedl, že se Carolina pokusí Marleaua přemluvit ke spolupráci. Pokud však hokejista řekne „ne“, pustí jej na trh.
Marleau odehrál v uplynulé sezóně 82 zápasů s bilanci 16 gólů a 21 asistencí. V sedmi duelech play-off přidal dvě nahrávky.
Rodák ze Saskatchewanu se připojil k Javorovým listům v červenci 2017 jako volný hráč. Předtím působil výhradně u Sharks.
V NHL má na svém kontě 1657 utkání, 551 branek a 615 asistencí.


Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -