- Reklama -

McDavid prodán za 50 tisíc dolarů. Padl rekord

- Reklama -

Fanshop týmu
Nováčkovská kartička s edmontonským útočníkem Connorem McDavidem byla přes nedávnou online dražbu prodána za neuvěřitelných 50 655 amerických dolarů. Její bývalý vlastník se tak o své finanční zázemí rozhodně nemusí bát.
Kartička ze série 2015 Upper Deck The Cup, jež obsahovala i kousek McDavidova dresu, byla podle společnosti PWCC Marketplace vydražena za rekordní sumu. Za žádnou jinou moderní hokejovou kartičku, tj. vyrobenou po roce 1986, nepadla v minulosti vyšší částka.


Dvojnásobný držitel Art Ross Trophy má ale přesto co dohánět. Vůbec nejdražší hokejovou kartičkou se stala ta s Waynem Gretzkym ze sezóny 1979/80, za niž musel nový majitel v roce 2016 zaplatit bláznivých 465 000 dolarů.

Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -