- Reklama -

McDavidův halloweenský kostým budí rozruch

- Reklama -

Útočník Oilers Connor McDavid způsobil volbou svého halloweenského oděvu rozruch na sociálních sítích.
Dvacetiletý hokejista se vystrojil jako americký prezident Donald Trump, zatímco z jeho přítelkyně se stala první dáma Melania Trumpová. Mladý pár zveřejnil fotku den před Halloweenem na svém Instagramu.

Mr and Mrs Trump🇺🇸

Příspěvek sdílený Lauren Kyle (@laurenkyle1),


Mnoho reakcí na internetu se však staví k McDavidovu rozhodnutí obléci se jako kritizovaný nejvyšší muž USA negativně. Donald Trump má za sebou množství afér zahrnující nadávky na Mexičany i přístup k sexuálnímu obtěžování.
„Wow, další bohatý bílý hokejista a jeho přítelkyně pokoušející se žertovat o rasistickém homofobovi. Proč mě to nepřekvapuje,“ napsal na Instagramu uživatel s přezdívkou k.aylabarett.
A podobných odpovědí se dočkal šikovný forvard více.
Jak se k jeho počinu staví fanoušci Oilers, se dozví již ve středu, kdy Edmonton hostí Pittsburgh.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -