- Reklama -

McElhinney dal Carolině sbohem, Mrázek zatím není "ztracen"

- Reklama -

Zkušený brankář Curtis McElhinney opouští Carolinu.
Generální manažer Hurricanes Don Waddell v sobotu potvrdil, že McElhinney chce po 1. červenci vstoupit na volný trh a připojit se k jinému klubu. Jeho slova přinesl Chip Alexander z deníku News&Observer.

36letý Kanaďan má za sebou slušnou sezónu, v níž odchytal 33 duelů s úspěšností zákroků 91,2 procent. Ke Canes se připojil loni v říjnu poté, co si jej mančaft stáhl z waiver listiny Toronta.
Druhý člen gólmanského tandemu Petr Mrázek se také již dříve vyjádřil, že chce okusit hráčský trh. Waddell však tentokrát dodal, že na podepsání nové smlouvy s ostravským rodákem stále pracuje.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -