- Reklama -

McLellan se tvrdě pustil do svého týmu

- Reklama -

Todd McLellan se rozhodl po nevydařeném čtyřzápasovém tripu na Středozápadě otevřeně zkritizovat svůj tým.
Hlavní kouč Los Angeles odmítl svést vinu na vnější vlivy a zostra se pustil do hráčů Kings. Ti byli v závěrečných třech kláních v St. Louis, Minnesotě a Chicagu přestříleni v poměru 4-15.
„Rozpis utkání s tím nemá co dělat, protože i ostatní týmy hrají stejnou porci duelů. Pojďme si tedy ujasnit, že harmonogram není výmluvou, obzvláště ne pro naše mužstvo,“ řekl McLellan novinářům po nedělní prohře 1:5 na ledě Blackhawks.




„Myslím si, že trip byl užitečný, jelikož nám ukázal, že tu je několik hráčů, kteří aktuálně nemají na to hrát v lize,“ dodal příkře šéf lavičky Králů. „Možná budeme muset udělat nějaké změny. Máme zde pár veteránů, kteří skutečně musí pozdvihnout svou hru. Budeme s nimi o tom mluvit.“
Kings mají po ztrátě v Chicagu bilanci 4-8-0, přičemž z týmů se stejnou porci klání jsou na tom hůře už jenom Red Wings (3-8-1).

Zkušení playeři Jeff Carter, Dustin Brown, Ilja Kovalčuk a Tyler Toffoli mají po tuctu střetnutí na svém kontě dohromady jen 11 gólů. A k jejich smůle jim střeleckou impotenci nekompenzuje Jonathan Quick, jenž odchytal sedm utkání s hrozivou úspěšností 84,9 procenta.
- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -