- Reklama -

Millerova převýchova? Nebude, klub se jej vzdal

- Reklama -

Arizona oznámila, že se vzdala práv na obránce Mitchella Millera, který byl její nejvyšší volbou na letošním draftu. Facka pro mladíka pak přišla i z univerzity.

18letý Američan měl po dvou sezónách v USHL přejít do Univerzity Severní Dakoty, ta však oznámila, že s ním už nepočítá.

Důvodem macešského přístupu obou organizací je fakt, že byl Miller v roce 2016 soudně uznán vinným za šikanování černošského spolužáka. Šikana byla slovní i fyzická. Během vyšetřování vyšlo najevo, že jej Miller nutil například olizovat moč.

Coyotes původně chtěli Millerova „převychovat“, ale nakonec to vzdali. Mladý obránce poslal před draftem všem týmům NHL dopis, v němž se za své činy omluvil.

- Reklama -
Předchozí článek
Další článek
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -