- Reklama -

Místo, aby mrznul na Sibiři, bude mít Jiří Tlustý výhled na Manhattan

- Reklama -

Místo, aby mrznul na Sibiři, bude mít výhled v na Manhattan. Přitom ho od angažmá ruském klubu Avangard Omsk prý dělilo pouhých 20 minut. V rozhovoru s reportérem Českého rozhlasu Františkem Kunou to uvedl útočník New Jersey Jiří Tlustý.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


„Měl jsem jít do Omsku k Sobovi (Vladimíru Sobotkovi, pozn. red.). Chybělo 20 minut a byl jsem v Rusku. Bylo to poslední den, kdy jsem byl od rána na telefonu. Řekl jsem svému agentovi, že mu dávám čas do odpoledne a nakonec to dopadlo,“ říká Jiří Tlustý.
Rodák ze Slaného se mužstvu z Newarku upsal v polovině září. New Jersey mu tehdy nabídlo klasickou roční smlouvu za 800 tisíc dolarů. Devils se stali čtvrtým zaměstnavatelem 13. muže draftu 2006 v NHL.
Tlustý začínal v Torontu, v prosinci 2009 byl vyměněn do Caroliny. Stejným způsobem se letos v únoru stěhoval do Winnipegu. V základní části slavné soutěže má kladenský odchovanec odehráno 421 zápasů s bilancí 88+87.

Foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -