- Reklama -

Mládí vpřed. Obětují Bruins Kruga?

- Reklama -

Fanshop týmu
Boston čelí riziku, že bude letos volit v draftu nejvýše až ve druhém kole z celkového 57. místa. Generální manažer Bruins Don Sweeney se však nevzdává. „Vždy je tu naděje,“ cituje jeho slova oficiální ligový web.
„Čím blíže jsme k draftu, tím je to těžší. Lidé jsou už navázáni na hráče, které by mohli draftovat, takže se to komplikuje. Nikdy však nevíte,“ poznamenal Sweeney.

V zámoří se před časem objevily spekulace o snaze Bostonu vytrejdovat obránce Toreye Kruga výměnou za volbu v prvním kole. Sweeney je ale k této možnosti skeptický.
„Aktivně Kruga nenabízím,“ naznačil kanadský funkcionář, že na výměnu sedmadvacetiletého beka, který s týmem strávil posledních pět sezón, nesází. „Je velmi těžké nahradit šedesátibodového hokejistu. V naší organizaci vyrůstal…Je důležitou součástí našich úspěchů. Řekl bych, že je to nepravděpodobné.“

Bruins se v uplynulém ročníku probojovali až do druhého kola Stanley Cupu, v němž podlehli Tampě Bay 1:4 na zápasy.
Krug posbíral v základní části 59 bodů (14+45) a v play-off přidal dalších 12 (3+9). V obou případech si stanovil svá nová osobní maxima.
Titulní foto: Bridget Samuels

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -