- Reklama -

Mladý zadák Flyers si vyslechl tvrdý verdikt

- Reklama -

Philadelphia ve čtvrtek oznámila, že mladý zadák Samuel Morin utrpěl zranění pravého kolene a tento ročník pro něj skončil.
24letý Kanaďan si natrhl vnější křížová vaziva během utkání v AHL, kde působil během svého kondičního pobytu.



Pro Morina se jedná o druhé poranění pravého kolene během posledních 19 měsíců. Po tom prvním odehrál loni za Flyers jen pět utkání a v tomto ročníku naskočil jen do jednoho duelu.
„Je nám ho líto. Celé léto dřel na tom, aby se vrátil k hraní. Akceptoval i to, aby se šel rozehrát do nižší ligy,“ komentoval situaci trenér Alain Vigneault. „Prakticky při běžné situaci jsme slyšeli jeho koleno puknout. Bylo to velmi smolné. Doufejme, že bude opět chtít absolvovat rok trvající rehabilitace a že si pro sebe získá další šanci na hraní.“
Morin je ve druhém roce svého tříletého kontraktu s cap hitem 700 tis. dolarů. Ten podepsal měsíc poté, co jej křížové vazy zradily poprvé.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -