- Reklama -

Montgomeryho vyhazov zůstává záhadou

- Reklama -

Důvod padáka dnes již bývalého hlavního kouče Dallasu Jima Montgomeryho zůstává nezveřejněn. Spekulovalo se o trenérově vystoupení v místním rádiu, avšak tyto zvěsti vyvrátil Sean Shapiro z portálu The Athletic.
Montgomery hovořil na stanici 96.7 FM’s The Ticket 5. prosince a byl tázán mimo jiné na soukromý život hvězdy Stars Tylera Seguina.

50letý Kanaďan byl zbaven místa ve své druhé sezóně na lavičce Dallasu, přičemž klub svůj krok odůvodnil údajným Montgomeryho „neprofesionálním chováním“. K tomu mělo dojít minulý týden.
Veřejnosti bylo pouze sděleno, že se prohřešek netýká žádného ze současných či bývalých hráčů Stars a není předmětem policejního vyšetřování.
Zmíněný Seguin řekl po rázném kroku, že to „nikdo nečekal“. Kapitán Jamie Benn zase uvedl, že je „stále v šoku“.
Montgomeryho prozatímním nástupcem se stal jeho někdejší asistent Rick Bowness.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -