- Reklama -

Mrázek je připraven na sérii proti Bostonu

- Reklama -

Fanshop týmu
Český gólman ve službách Caroliny Petr Mrázek, který vynechal vinou zranění dolní části těla poslední dva zápasy proti Islanders, v pondělí trénoval a je připraven nastoupit do konferenčního finále. V něm čeká Hurricanes Boston s Davidem Krejčím a Davidem Pastrňákem.
„Dneska absolvoval trénink bez jakýchkoliv omezení, což je pozivitní znamení,“ sdělil novinářům hlavní trenér Rod Brind’Amour. „Nebudu dnes dělat žádná rozhodnutí, ale vrací se nám stále více hráčů, což je fajn.“

„Dnes jsem se cítil velmi dobře…Mé zranění nebylo až tak vážné. Dneska jsem se cítil na 120 procent,“ okomentoval svůj stav i samotný gólman.
Během Mrázkovy absence patří brána Canes Curtisi McElhinneymu, který se prezentuje skvělými výkony.
„McElhinney byl v těchto dvou utkáních mimořádný. Mám z něj velkou radost a jsem rád, že jsme to ukončili ve čtyřech zápasech,“ vrátil se Mrázek k druhému kolu play-off.

Spolu s ostravským rodákem se vrátil na led i útočník Micheal Ferland, který nehrál pro problémy v horní části těla od třetího duelu prvního kola proti Washingtonu.
Finále Východní konference startuje už tento týden.



- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -