- Reklama -

Musil se premiéry v NHL jen tak nedočká

- Reklama -

Útočník Adam Musil byl vedením St. Louis přesunut z kempu na farmu do San Antonia. Syn bývalého reprezentačního obránce Františka Musila a vnuk legendy Jaroslava Holíka na svůj premiérový start v NHL stále čeká.
Jednadvacetiletý rodák z Britské Kolumbie, jenž má také české občanství, strávil v AHL i celý minulý ročník. V dresu Rampage odehrál 54 zápasů s bilancí tří gólů a osmi asistencí.




Talentovaný centr se letos zapojil i do přípravy Blues, za něž naskočil do dvou bezbodových utkání.
St. Louis Musila draftovalo v roce 2015 z celkového 94. místa. V mládežnických výběrech původně oblékal dres Kanady, v přípravě na květnové mistrovství světa v Dánsku však debutoval v české reprezentaci a v osmi utkáních zaznamenal gól a dvě přihrávky.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -