- Reklama -

Na hokej za pět tisíc dolarů. Ceny lístků ve Vegas raketově stoupají

- Reklama -

Fanshop týmu
Sníte o návštěvě zápasu play-off NHL? Pokud máte hlouběji do kapsy, vyhněte se Nevadě a jejím Zlatým rytířům.
Lístky na nový klub ve Vegas šplhají během bojů o Stanley Cup do ohromných výšek a vidět naživo momentálně největší atrakci Města hříchů rozhodně není levnou záležitostí. O jednom z důsledků nečekané popularity hokeje uprostřed pouště informuje deník Review Journal.
Na středeční třetí klání série proti Winnipegu seženete na serveru StubHub lístky v průměru za 488 amerických dolarů, což v přepočtu činí přibližně 10 500 Kč. Ti fanoušci, kteří návštěvu lasvegaské T-Mobile Areny odkládají až na páteční čtvrtý duel, si musí dokonce vyhradit průměrně 567 dolarů!



Ta vůbec nejlukrativnější místa se pak na sekundárních trzích přeprodávají za neuvěřitelných pět tisíc!
Enormní sumy, které jsou příznivci Golden Knights ochotni obětovat, svědčí o obrovském úspěchu projektu NHL v nevadské metropoli. „Nadšení je zde neutuchající,“ komentuje euforii viceprezident klubu Todd Pollock.
Hokejová horečka se navíc přelila i do dalšího ročníku. Tým během dubna vyprodal všechny permanentky pro sezónu 2018/19 (více čtěte ZDE).
Rytíři během své inaugurační základní části vyhráli více než 50 utkání, získali titul pro vítěze Pacifické divize a v bojích o Stanley Cup se probojovali až do finále Západní konference, v němž nyní čelí Winnipegu. Za stavu 1-1 na zápasy se série tento týden přesouvá do Vegas.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -