- Reklama -

Nad brankovištěm Flyers se stahují mračna

- Reklama -

Fanshop týmu
Situace ohledně gólmanů ve Philadelphii začíná připomínat hodně temný film. Pensylvánský klub se vyrovnává s absencí „jedniček“ Briana ElliotaMichala Neuvirtha a svou svatyni musí nechat hájit tandemem Calvin Pickard – Alex Lyon.
Elliott nemohl naskočit už do pondělního zápasu v Arizoně, jelikož utrpěl blíže nespecifikované zranění na nedělním tréninku. Adam Kimelman z oficiálních ligových stránek uvádí, že si přivodil újmu po kolizi se spoluhráčem Travisem Konecnym.

Duel s Coyotes tak odchytal Pickard, jenž dovedl svůj tým k výhře 5:2 (podrobnosti ZDE). Záda mu kryl Lyon.
Na listinu zraněných hráčů byl v pondělí zapsán Neuvirth, o jehož problémech jsme vás informovali ZDE.
Záchvěvem naděje pro fandy Letců mohou být slova generálního manažera Rona Hextalla, podle něhož se český gólman může vrátit do hry už na konci tohoto týdne.
Fanda NHL
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -