- Reklama -

Nahlédněte pod pokličku snímání pohybu brankářů ve hře NHL 16

- Reklama -

Osud týmu máte ve svých rukách, což platí dvojnásob při ovládání brankářů. Systém přesného bruslení v NHL 16 zaručuje autentický a přesný pohyb „strážců svatyně“. Po vystřelení puku máte na výběr, zda předvedete kontrolované poziční zákroky nebo dáte přednost rizikovým atletickým zákrokům, kvůli nimž se můžete dostat při sekundárních šancích do prekérních situací.

Nahlédněte pod pokličku procesu snímání pohybu brankářů v NHL 16 s gólmanem Caroliny Hurricanes Eddiem Lackem.

NHL 16 nastupuje na led s cílem nabídnout v nejoblíbenějších režimech pro jednoho i více hráčů nové funkce a prvky včetně přepracované EA SPORTS Hockey League.


Bude vás zajímat


Na vývoji tohoto ročníku se více než kdy předtím podílejí svými návrhy i naši fanoušci. Díky úpravám herního systému, inovacím na všech hráčských pozicích a bezkonkurenční prezentaci zápasů budete v NHL 16opravdovou součástí týmu, v němž všichni táhnou za jeden provaz.
Foto/Photo by: Harold Cecchetti Zdroj: EA Sports CZ

- Reklama -
Pavel Šmerda
Narozen v krásném roce 1971, kdy ještě v lese zpívali ptáci a na stromech rostlo ovoce bez chemického postřiku :-), NHL mě fascinuje pro svoji rychlost a neuvěřitelně zvlaštní energíí, která mně okamžitě vtáhne do dění na ledě... Zvlášť atraktivní bylo pro mě sledování celé kariery mého nejoblíbenějšího hráče a tím není nikdo jiný než Tomáš Kaberle... Díky za vše Tome!

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -