- Reklama -

Nakažení hráči NHL nezastaví. Vedení soutěže harmonogram nezmění

- Reklama -

I navzdory přibývajícím případům onemocnění COVID-19 mezi hráči nemíní vedení NHL upravovat harmonogram obnovení sezóny.
10. červenec jakožto termín otevření tréninkových kempů tak zůstává stále platný. O situaci informovali Michael Russo a James Mirtle z portálu The Athletic.


Obnova sezóny 2019/20:
12. března – přerušení soutěže
8. června – povoleny tréninky v malých skupinách
10. července – začátek tréninkových kempů
30. července – start předkola play-off


Největší ohnisko nákazy se objevilo u Lightning, kteří v pátek oznámili pozitivní testy u tří hokejistů (čtěte ZDE). Zanedlouho na to oznámila samotná NHL 11 nakažených hráčů. Jejich jména ale nezveřejnila.
Tentýž den vyšlo najevo, že se novým typem koronaviru nakazil i hvězdný forvard Toronta Auston Matthews (více ZDE).
Liga se aktuálně nachází ve Fázi 2, která zahrnuje tréninky po malých, maximálně šestičlenných skupinách. Zatím největším nevyřešeným úkolem ligových funkcionářů je vybrat dvě města, ve kterých se ročník dohraje. Neoficiálními favority jsou Las Vegas a Vancouver.

Anketa NHLnews:

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -