- Reklama -

Navždy v poušti? Arizona nelení a jistí si svou hvězdu

- Reklama -

Fanshop týmu
Oliver Ekman-Larsson je blízko k tomu, aby si na dlouhou dobu prodloužil život v poušti.
Coyotes a hvězdný obránce jsou podle informací Craiga Morgana z rozhlasové stanice 98.7 FM Arizona Sports před podpisem nového osmiletého kontraktu.
V této souvislosti zveřejnil zajímavou zprávu také Elliotte Friedman z kanadské stanice Sportsnet. Několika týmům, jež mělo o služby šestadvacetiletého Švéda zájem, bylo údajně naznačeno, že tento bek není k mání.

Minulý měsíc prosákly na veřejnost zvěsti, že klub s hokejistou jedná o smlouvě s roční gáží 8.25 miliónů dolarů. Není ale známo, zda je tato částka stále aktuální.

Ekman-Larssonovi zbývá už pouze jeden rok z šestiletého kontraktu v celkového hodnotě 33 miliónů. Během své osm let dlouhé kariéry v NHL odehrál 576 zápasů, v nichž vsítil 102 gólů a přidal 188 asistencí. Od ročníku 2013/14 zaznamenal z obránců více branek pouze Brent Burns.
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -