- Reklama -

NBA připouští i rok bez diváků, NHL chystá neobvyklé play-off

- Reklama -

Komisionář NBA Adam Silver si dovede představit zápasy bez diváků i v následujícím roce.

V případě, že se včas nepodaří vyvinout vakcínu proti nemoci COVID-19 je nejmocnější muž světového basketu ochoten hrát před prázdnými tribunami i v příštím roce.
Informaci, která může zásadně ovlivnit i NHL, zveřejnil Adrian Wojnarowski ze stanice ESPN.
Sezona NBA byla přerušena 11. března po zjištění prvního případu nákazy koronavirem mezi hráči. Silver nyní také uvedl, že o osudu ligy se rozhodne v červnu.
Vedení soutěže aktuálně zvažuje vyřazovací část se sériemi na čtyři vítězné zápasy. Zatímco NHL aktuálně sází na čtyři dějiště, NBA preferuje soustředění týmů do jednoho nebo dvou měst, přičemž největšími favority jsou resort Disney World v Orlandu a hotelový komplex MGM v Las Vegas.
Play-off NHL s 24 týmy
Zásadní zprávu týkající se NHL přinesl tento týden Pierre LeBrun ze stanice TSN. Liga nyní v případě dohrání sezóny údajně upřednostňuje play-off s 24 týmy. Ve hře je ale i formát s 16 a 20 celky.
Podrobnosti zatím nejsou známé, pokud by se ale na vyřazovací boje s vícero kluby přistoupilo, základní část by se už nedohrávala.
- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -