- Reklama -

Nedal ani dvacet gólů, Islanders mu přesto dají přes čtyři milióny

- Reklama -

Fanshop týmu
Brock Nelson se může poplácat po ramenou. Šestadvacetiletý forvard podepsal s New Yorkem Islanders novou roční smlouvu na 4,25 mil. dolarů.
Pro rodáka z Minneapolis se jedná o nebývale štědrý kontrakt, kterým se vyhnul arbitráži naplánované na 3. srpna.
Nelson má za sebou čtvrtou sezónu v dresu Ostrovanů, v níž odehrál minimálně 81 utkání. V té poslední přesto nedokázal poprvé pokořit dvacetigólovou hranici, když ročník zakončil s 19 přesnými zásahy a 35 body.
Z TÁBORA ISLANDERS: Jan Kovář okusí NHL! Bez parťáků z Ruska jej čeká těžká mise
Svůj první krok do NHL učinil v roce 2010, kdy si jej Isles vybrali na draftu z celkového 30. místa. Přestože se stal pevnou součástí newyorského celku už před pěti lety, mezi šestku elitních klubových centrů se nikdy nezařadil.
Nelsonovi skončila v létě tříletá smlouva s roční gáží 2,5 miliónů. Příští rok se může stát nechráněným volným hráčem.

VELKÁ LETNÍ SOUTĚŽ PRO NAŠE ČTENÁŘE: OTÁZKA ZDE

Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -