- Reklama -

Nedorazil, zasypal ho sníh

- Reklama -

„Když jde blizzard s vichřicí, já sám jedu vánicí,“  mohli si v úterý odpoledne notovat spolu s Jiřím Grossmanem mnozí zaměstnanci Sabres. Těch pár mil či yardů, které jim zbývaly k Mary Anne … pardon, k First Niagara Center, však někteří z nich dojet nezvládli. A nejen členové technického personálu haly, také někteří hráči.
„Zasypán sněhem,“ objevilo se v zápise utkání se San Jose jako důvod, proč není na soupisce útočník Patrick Kaleta.

Kromě Kalety chybělo i několik členů lékařského týmu a minimálně jeden z mužů, kteří mají odklízení mrazivých nadělení v popisu práce.


V loňské sezóně byl kvůli sněhové vichřici odložen zápas mezi Buffalem a Carolinou. Tentokrát se utkání odehrálo, i když v hledišti bylo v rozporu s ohlášenými 17 435 prodanými vstupenkami obsazeno asi 6 200 míst. Sabres i bez Kalety zvítězili 4:1.

- Reklama -
Pavel Krupička
Narozen v roce 1973, hokej sleduji od poloviny 80. let. K NHL jsem se propracoval později, ale nakonec se mi z koníčka stala zaměstnáním - píšu o ní už třináct let. Sleduji hlavně Čechy bez ohledu na klubovou příslušnost, díky Dominiku Haškovi mi přirostly blíže k srdci Buffalo a Detroit. Největším hokejovým zážitkem pro mě stále zůstává Nagano a následné oslavy olympijského zlata.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -