- Reklama -

Negře! Naděje Rangers se stala terčem urážek

- Reklama -

Jeden z top prospektů Rangers K’Andre Miller se stal během živě vysílaného videa obětí rasistických urážek.
Cílem přenosu vedeného newyorským celkem bylo představit 20letého Američana fanouškům Jezdců. Situace se ale zvrhla poté, co chat, ve kterém mohli diváci přidávat své komentáře, zaplavily urážlivé xenofobní nadávky.
Všechny nemístné zprávy mají pravděpodobně jednoho autora.

Tahle COOL trička NHL chceš!


K nepříjemnému incidentu se vyjádřila i samotná NHL.
„National Hockey League je zděšená, že videohovor, který dnes uspořádali Rangers, aby představili svým příznivcům jednu z přicházejících hvězd K’Andrea Millera, byl napaden rasistickými, zbabělými posměšky. Osoba, která se tohoto opovrženíhodného konání dopustila, není v žádném případě fanouškem NHL a není vítaná v hokejové komunitě. Nikdo si nezaslouží být vystaven takto ošklivému zacházení. Tohle chování nebudeme tolerovat. Spolu s Rangers tento nechutný čin odsuzujeme,“ stojí v oficiálním prohlášení.
Rangers Millera draftovali v roce 2018 z 22. místa. Rodák z Minnesoty strávil poslední dvě sezóny v NCAA.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -