- Reklama -

Nehokejový faul Mikea Ribeira se u soudu projednávat nebude

- Reklama -

Útočník Nashvillu Mike Ribeiro se vyhne procesu s bývalou chůvou svých dětí, která hokejistu obvinila, že ji v roce 2012 sexuálně napadl. Obě strany se dohodly na mimosoudním vyrovnání.
„Tato záležitost skončila smírem, čímž jsme se vyhnuli dalším časově a potenciálně i finančně náročným soudním sporům,“ uvedl hráčův právní zástupce Brian Lauten. „O podrobnostech tohoto důvěrného ujednání nejsem oprávněn hovořit. Mike se těší, že bude pokračovat v hokeji na vysoké úrovni a se spoluhráči se pokusí o zisk Stanley Cupu. Ribeirovic rodina nebude záležitost už nijak komentovat.“
K údajnému provinění proti zákonu mělo dojít v době, kdy Ribeiro oblékal dres Dallasu. Od té doby prošel zkušený forvard Washingtonem a Phoenixem, loni touhle dobou se upsal na rok Predátorům. Když mu před pár dny generální manažer David Poile nabídl nový dvouletý kontrakt, samozřejmě věděl, čemu jeho svěřenec čelí.
„Vyrozuměli jsme, že Mike Ribeiro vyřešil svoji záležitost. Jsme potěšeni, že on i jeho rodina se můžou soustředit na svoji budoucnost. Dál nebudeme případ komentovat,“ stojí v prohlášení, které nyní Predátoři vydali.
Ribeiro byl podporou ze strany klubu velice potěšen. „Nejdůležitější je, že máte organizaci, která vám věří a chce nejlepší pro vás i vaši rodinu. Tomu se může jen máloco vyrovnat. Ušli jsme dlouhou cestu. Pro mě bylo důležité, aby se rodina cítila v klidu a to se povedlo. Velice si vážím všeho, co David Poile udělal pro mě a pro moji rodinu.“
Foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Pavel Krupička
Narozen v roce 1973, hokej sleduji od poloviny 80. let. K NHL jsem se propracoval později, ale nakonec se mi z koníčka stala zaměstnáním - píšu o ní už třináct let. Sleduji hlavně Čechy bez ohledu na klubovou příslušnost, díky Dominiku Haškovi mi přirostly blíže k srdci Buffalo a Detroit. Největším hokejovým zážitkem pro mě stále zůstává Nagano a následné oslavy olympijského zlata.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -