- Reklama -

Nejen Montreal. O Markova je v NHL velký zájem

- Reklama -

Někdejší zadák Montrealu Andrej Markov je v rámci své snahy dostat se zpět do NHL v hledáčku několika klubů.
„Včerejšek byl v tomto ohledu velmi čilý,“ cituje čtvrteční slova hráčova agenta Allana Walshe portál NHL.com. „Volalo mi několik týmů. Ptali se na jeho kondici a my jim zaslali videa, jak trénuje.“
Fanda NHL
„Jsem si jistý, že smlouva bude a v nadcházející sezóně tu bude hrát,“ dodal Walsh, který 40letého Rusa zastupuje od středy.
Markov odehrál za Habs 16 ročníků, aby se před dvěma lety odhodlal k návratu domů do KHL. Loni naskočil za AK Bars Kazaň do 49 utkání se ziskem 14 bodů.

Rodák z Voskresensku preferuje angažmá v Montrealu, za něhož mu chybí odehrát pouze 10 zápasů k tomu, aby se stal šestým hráčem v historii Canadiens s tisícovkou duelů na kontě.

Každopádně se však podle Walshe nebrání ani působení v jiném celku slavné soutěže.
„Andrej dal jasně najevo, že jeho srdce patří Montrealu. Rád by v něm ukončil kariéru a odehrál 1000. zápas v dresu Canadiens. Možná to tak bude, možná ne. Počkáme a uvidíme. Je ale na 100 % odhodlán hrát v této sezóně v NHL,“ dodal hokejistův zástupce.



- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -