- Reklama -

Nejhorší zápas mé kariéry, komentuje debakl s Bostonem kapitán Rangers

- Reklama -

New York Rangers pokračují ve svém volném pádu. Ve středu inkasovali od Bostonu šest branek a připsali si další porážku.
Kapitán Ryan McDonagh neskrýval své zklamání, když komentoval jedno z nejhorších vystoupení, které v organizaci Rangers prožil.
„Samozřejmě to byl jeden z nejhorších zápasů mé kariéry a taky jedno z nejhorších utkání, které jsem odehrál v dresu Rangers. To asi jako shrnutí stačí,“ říkal po zápase osmadvacetiletý obránce.
McDonagh v onom utkání odehrál něco přes 21 minut a v hodnocení +/- se zastavil na -2. Díky této porážce zaznamenali Rangers z posledních dvaceti utkání pouze tři vítězství v základní hrací době a nic nenasvědčuje tomu, že by se klub měl v brzké době zvednout.
„Bylo to brutální,“ pokračuje McDonagh. „S tím vším co se děje s týmem, potřebujeme zůstat soustředění, abychom něco dali dohromady v celém zápase. Zatím se tomu neblížíme.“
Rangers nyní ztrácejí tři body na postupové místo do playoff a reálně jim hrozí, že se do něj poprvé od sezóny 2010/11 nepodívají.
 

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -