- Reklama -

Nejprestižnější hokejová soutěž světa startuje také na NOVA Sport 1

- Reklama -

Dokáže Jaromír Jágr překonat další historické rekordy? Nejen to můžete sledovat během přímých přenosů na prémiovém kanálu NOVA Sport 1. V noci ze středy (7. 10.) na čtvrtek (8. 10.) totiž začíná již devadesátý osmý ročník nejprestižnější hokejové ligy na světě. NOVA Sport 1 nabídne 7 živých přenosů týdně, v průběhu celé sezóny se tedy hokejoví fanoušci mohou těšit přibližně na 250 utkání té nejvyšší hokejové kvality. V rámci tematických Pátků na ledu bude volně dostupný kanál FANDA vysílat jedno páteční utkání jako ochutnávku.
Kromě téměř dvou set zápasů základní části se mohou hokejoví příznivci těšit také na 14 zápasů z prvního kola, stejnou porci utkání z druhého kola, finálové bitvy obou konferencí a všechny finálové zápasy. To vše živě na NOVA Sport 1.
Skvělým hokejem budou diváky NOVA Sport provázet komentátoři Jan Velart, Roman Jedlička, Filip Šedivý, Štěpán Sokol, Tomáš Borovec a Libor Basík.
Videoportál VOYO nabídne předplatitelům kromě živého vysílání NOVA Sport 1 také záznamy z utkání vždy po dobu 48 hodin po ukončení zápasu.
 Rozpis říjnových utkání základní části NHL na NOVA Sport 1, FANDOVI a VOYO:nova sport
– Tisková zpráva Nova Sport –

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -